Fondová investice

O FONDU

Investiční fond EBM REAL ESTATE SICAV se prostřednictvím svých dceřiných společností zaměřuje na výstavbu rezidenčních projektů s osobitým vizuálním vzhledem, vysokou užitnou hodnotou a v nadstandardní kvalitě.
 
Architektonická originalita a užitná hodnota projektů je hlavní prioritou skupiny EBM. Z tohoto důvodu dlouhodobě spolupracuje s vybranými architekty, kteří umí svým návrhům dát osobitý a moderní vzhled, při zachování maximální funkčnosti a pohodlí pro konečné obyvatele. Zkušenosti a dlouhodobá vzájemná interakce zaručují vznik moderních staveb splňujících nároky pro kvalitní a spokojené bydlení. V neposlední řadě pak garantují originalitu a osobitost provedení jednotlivých projektů.

V NAŠICH PROJEKTECH SE VŽDY SNAŽÍME NABÍDNOUT NĚCO MIMOŘÁDNÉHO.

ORIGINÁLNÍ ARCHITEKTURU, INOVATIVNÍ KONCEPTY BYDLENÍ, PROMYŠLENÉ A VELKORYSÉ VYUŽITÍ.

Naším cílem je tvořit krásná místa pro život. Díky tomuto přístupu si EBM získalo uznání mezi odborníky, investory i klienty jako developer, který klade důraz na trvalé hodnoty a dlouhodobé přínosy. Nabízíme také atraktivní investiční příležitosti, které přitahují schopné a kreativní jedince, lidi s vášní a odhodláním dosahovat skvělých výsledků.

Ing. Ľubomír Vais & Mgr. Jakub Vais
majitelé skupiny EBM a zakladatelé EBM REAL ESTATE SICAV

Ľubomír Vais a Jakub Vais

Informace o skupině EBM

ikona

Let na trhu13 let

ikona

Zaměření developmentubyty a rodinné domy

ikona

Počet prodaných jednotek524

ikona

Počet zrealizovaných projektů11

ikona

Souhrnná realizovaná prodejní hodnota dokončených projektů2 574 mil. Kč

ikona

ESG aktivita - centrum bydlení pro seniory5 zrealizovaných

Aktuální data fondu

ikona

Typ fondufond kvalifikovaných investorů

ikona

Fondových projektů5

ikona

Počet jednotek ve fondu214

ikona

Minimální investice1 mil. Kčnebo min. 100 000,- Kč v rámci produktu AVANT FLEX

ikona

Vstupní poplatekmax 3 %

ikona

Celková prodejní hodnota fondových projektů2 080 mil. Kč


VÝHODY INVESTOVÁNÍ DO FONDU

Zkušenosti a potenciál

Investujte s jistotou do exkluzivních projektů skupiny EBM – developera s bohatými zkušenostmi
a odborností v oblasti rezidenčního developmentu. Naše dlouholeté úspěchy jsou důkazem důkladné analýzy každé příležitosti. Veškeré projekty podstupují pečlivou finanční a procesní kontrolu ještě před zařazením do našeho portfolia.

Angažovanost zakladatelů a individuální přístup

Zakladatelé fondu investovali do projektu své vlastní prostředky, což dokládá jejich vysokou důvěru v naše aktivity a projekty. Jejich přesvědčení o úspěchu je tak silné, že akceptují pozici až za držiteli prioritních investičních akcií v systému prioritního výnosu. Pro stávající i potenciální investory jsou k dispozici detailní data a reporty, která zajišťují možnost individuálních schůzek s naším týmem, které zajišťují plnou transparentnost.

Reálná hodnota a diverzifikace

Investujte do reálných nemovitostních aktiv, za nimiž stojí půda, cihla a beton. Pečlivě vybrané lokality a vysoká profesionalita zpracování projektů přinášejí zajímavé zhodnocení. Fond zajišťuje diverzifikaci investic napříč různými typy nemovitostních projektů, lokalitami a fázemi životního cyklu, čímž se stává odolným proti tržním výkyvům.

Nadstandardní výnos PIA

Držitelům PIA akcií nabízíme garanci minimálního výnosu* 7,0 % p.a. během prvních 24 měsíců od založení fondu, což zajišťuje skvělý start vaší investice. Po tomto období můžete těžit
z přednostního výnosu ve výši 5,5 % p.a. nebo 3M PRIBOR vyhlašovaného ČNB + 1 %, což zaručuje výhodný růst. Při vyšší výkonnosti fondu mohou vaše výnosy dosahovat až 12 % p.a., čímž se vaše investice stává ještě atraktivnější.

Nadstandardní výnos PRIA 

Investujte do našeho nově vznikajícího fondu a využijte garanci minimálního výnosu* PRIA ve výši 7,0 % p.a. během prvních 24 měsíců od založení fondu. Po tomto období se můžete těšit na přednostní výnos ve výši 5,5 % p.a. nebo 3M PRIBOR vyhlašovaný ČNB + 1 %. Při vyšší výkonnosti fondu mohou PRIA akcie dosáhnout výnosu až 18 % p.a.

Důvěryhodná správa a bezpečnost

Fond je spravován investiční společností AVANT, která je největším správcem fondů kvalifikovaných investorů v České republice. Část fondového kapitálu připadající na výkonnostní akcie zakladatelů činí alespoň 25 % celého fondového kapitálu, jako zajištění minimálního výnosu prioritních a prémiových investičních akcií. Naše finanční operace jsou pod pečlivou kontrolou depozitáře fondu a podléhají pravidelným auditům, což zajišťuje maximální transparentnost a bezpečnost pro vaše investice.

*a to i v případě nižšího zisku či dokonce ztráty fondu. Garance je formou redistribuce fondového kapitálu od držitelů výkonnostních investičních akcií (zakladatelé fondu) ve prospěch držitelů prioritních investičních akcií (externí investoři), a to až do výše tohoto fondového kapitálu, který připadá na výkonnostní investiční akcie.


VÁŠ MODELOVÝ ZISK

Krčská zahrada

Krčská zahrada
Krčská zahrada
Krčská zahrada

Prémiově laděný rezidenční projekt v uzavřeném areálu s pouhými 30 prostornými bytovými jednotkami v pražské Krči nabídne klidné bydlení ve vysokém standardu v krásné lokalitě s veškerým komfortem velkoměsta. Jeho součástí je uzavřená zelená zahrada s grilovištěm určená k setkávání se sousedy a přáteli, relaxaci nebo dětským radovánkám.
 
Lokalita, ve které se Krčská zahrada nachází, je skvostem širšího centra Prahy. Nabízí vzácné spojení dostatku zeleně a soukromí s vynikající dopravní dostupností. Místa s touto kombinací jsou dnes skutečně raritou, a přitom všechny kulturní a společenské příležitosti velkoměsta jsou doslova na dosah ruky.


Stav projektu ve výstavbě
Typ projektu Prémiový bytový dům
Lokalita Praha 4
Realizace 2023–2025
Počet jednotek 30
Prodejní hodnota 460 000 000 Kč

Villa Resort Beroun

Villa Resort Beroun
Villa Resort Beroun
Villa Resort Beroun

Villa Resort Beroun představuje moderní rezidenční projekt, který spojuje špičkové architektonické řešení s vysokým standardem provedení, to vše zasazené nad údolím řeky Berounky vedle golfového hřiště. Tento projekt je navržen tak, aby splnil všechny nároky na komfortní rodinné bydlení, a to nejen díky promyšleným interiérům a vybraným materiálům, ale také díky energeticky úspornému řešení.
 
Lokalita nabízí nejen výhody blízkosti veškeré občanské vybavenosti města Beroun, ale také skvělou dopravní dostupnost do hlavního města Prahy, což z ní činí ideální místo pro moderní rodinný život.


Stav projektu dokončeno
Typ projektu Rodinné domy
Lokalita Beroun
Realizace 2020–2024
Počet jednotek 44
Prodejní hodnota 540 000 000 Kč

Valmont

Valmont
Valmont
Valmont

Valmont je exkluzivní projekt osmi luxusních apartmánů s výhledem na jezero, které svým obyvatelům nabídnou nepřeberné množství panoramatických výhledů na romantickou krajinu. Tyto apartmány jsou navrženy pro ty, kteří si umí užívat života všemi smysly. Osobitý a nezaměnitelný styl otisklo do interiérů věhlasné architektonické studio Morix. Návrhy s důrazem na využití přírodních materiálů vznikaly s vidinou navození lahodné atmosféry v souznění s okolní přírodou.
 
Projekt nese své jméno po svobodném a nespoutaném hrdinovi z filmu „Valmont“ od Miloše Formana, který měl k oblasti Máchova jezera, kde se apartmány nachází, osobní vazby.


Stav projektu připravujeme
Typ projektu Luxusní aprtmány
Lokalita Staré Splavy
Realizace 2024–2026
Počet jednotek 8
Prodejní hodnota 160 000 000 Kč

Rezidence Engerth

Rezidence Engerth
Rezidence Engerth
Rezidence Engerth interiér

Rezidence Engerth je projektem, který nabízí spojení velkorysého prostoru a nadčasové architektury, s důrazem na harmonii s okolními lesy. Tento rezidenční komplex zahrnuje 93 bytových jednotek, rozmístěných na pozemku o rozloze 8000 m². Každý detail zde byl promyšlen tak, aby nabídl širokou škálu možností pro každý životní styl, ať už jde o dispoziční řešení, nebo
materiálové provedení.
 
Rezidence se nachází v klidné části Kladna, kde se mísí dynamika městského života s poklidnou atmosférou okolní přírody.


Stav projektu připravujeme
Typ projektu Bytové domy
Lokalita Kladno-Ostrovec
Realizace 2024–2026
Počet jednotek 93
Prodejní hodnota 570 000 000 Kč

Rezidence Mečíkova

Rezidence Mečíkova
Rezidence Mečíkova exteriér
Rezidence Mečíkova interiér

Rezidence Mečíkova je moderní šestipatrový bytový dům, který nabídne 39 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk po 4+kk. Projekt je ideálním místem pro ty, kdo hledají moderní bydlení s veškerým komfortem a pohodlím městského života. Klade velký důraz na osobitý přístup a splnění potřeb každého budoucího majitele.
 
Tento projekt je umístěn v atraktivní lokalitě Zahradního Města, kde je v rovnováze množství zeleně s výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.


Stav projektu připravujeme
Typ projektu Bytový dům
Lokalita Praha 10
Realizace 2024–2026
Počet jednotek 39
Prodejní hodnota 350 000 000 Kč

Výše uvedené fondy jsou fondy kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o investičních společnostech a investičních fondech. Investorem fondu se může stát výhradně kvalifikovaný investor ve smyslu § 272 zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech.

AVANT investiční společnost, a.s., je správcem fondů kvalifikovaných investorů dle zákona 240/2013 Sb.

AVANT investiční společnost, a.s., upozorňuje investory, že hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu. Investice do fondu je určena k dosažení výnosu při jejím střednědobém a dlouhodobém držení, a není proto vhodná ke krátkodobé spekulaci. Potenciální investoři by měli zejména zvážit specifická rizika, která mohou vyplývat z investičních cílů fondu, tak jak jsou uvedeny v jeho statutu. Investiční cíle se odráží v doporučeném investičním horizontu, jakož i v poplatcích a nákladech fondu.

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na www.avantfunds.cz/informacni-povinnost. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., CITY TOWER Hvězdova 1716/2b, 140 00 Praha 4 Nusle. Další důležité informace pro investory naleznete www.avantfunds.cz/cs/dulezite-informace.

Bližší informace o Common Reporting Standard (CRS) a Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA) můžete získat na www.avantfunds.cz/cs/dulezite-informace.

Uvedené informace jsou určeny výhradně pro informační a propagační účely, nejsou nabídkou, výzvou či doporučením k investování ani návrhem na uzavření smlouvy podle ustanovení občanského zákoníku.